Onderhoud

 

Onderhoudscontract voor uw tuin

Hoenderken Groene Dienstverlening kan voor u een plan maken voor periodiek onderhoud, zodat uw tuin er het gehele jaar netjes en verzorgd bij ligt.

 

Periodiek onderhoud                                                                                                   

Als u met Hoenderken een periodiek onderhoudsplan afspreekt, betekent dat dat we één keer per drie of vier weken langs komen voor onderhoud. We verwijderen het onkruid uit de borders, begeleiden en snoeien de planten in de borders, zorgen voor bemesting van de borders en één of twee keer per jaar knippen we de hagen. In het grasseizoen komen we zo nodig eens per week het gras maaien. Het gazon wordt twee keer per jaar bemest en in het voorjaar bekalken we borders en gazon. Het is echter ook mogelijk een afspraak op maat te maken.

Verder kan Hoenderken Groene Dienstverlening ook alleen een voorjaars- en/of najaarsbeurt uitvoeren.

hagen snoeien

Voorjaarsbeurt

In het voorjaar snoeien  we de beplanting die in het voorjaar gesnoeid dient te worden. Borders worden gespit, de bestrating zo nodig schoon gemaakt. Daarnaast worden de graskanten gestoken en de borders en het gazon bemest. Natuurlijk zorgen wij ook voor het afvoeren van het groenafval.

Najaarsbeurt:

In het najaar snoeien we de beplanting die in het najaar gesnoeid dient te worden. De borders worden voor de winter nog één keer onkruidvrij gemaakt, het blad wordt geruimd, de bestrating gereinigd en de dakgoten leeg gehaald. Al het afval wordt door ons afgevoerd.

Maar desgewenst kan Hoenderken Groene Dienstverlening ook diverse andere werkzaamheden uitvoeren, waaronder: 

* Bomen snoeien, vellen of kappen

* Stobben vrezen.

* Verticuteren van het gazon.

* Beluchten van het gazon.

* Snoeien van heesters, hagen en (fruit)bomen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

stobben frezen